wordpress 2.2 a venit la timp :)

tocmai ce ma pregateam si yo sa-mi reinstalez wordpress-ul si sa caut o tema noua…

baietii de la wordpress au lansat in urma cu putin timp vers. 2.2 – prima care are un nume propriu – Getz (un saxofonist celebru).

printre alte jucarii noi, aceasta versiune aduce widgets ca default in loc de plug-in si suport pt Atom. sa ne fie de bine :)

btw, ai vreo recomandare de tema? ma intereseaza ceva care sa semene cu actuala tema (ca forma) si sa fie la fel de funtionala…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*