winpwn 2.0

daca erai nerabdator sa-ti duci telefonul la un custom firmware 2.0 ai acum motive sa sari de bucurie. asta pt ca a aprut winpwn 2.0.

un tutorial bun este aici.

recomandarea boio.ro: NU te grabi. exista multe probleme, cydia nu are prea multe aplicatii portate pt 2.0.

in curind va aparea Installer 4.0 si probabil alte aplicatii pt iPhone 2.0 asa ca vei putea sa te bucuri de 2.0 in voie. nu cred ca ai vrea sa ai un iPhone Classic care ruleaza un 2.0 modificat dar pe care nu poti inca sa instalezi summer board, aplicatii de foto, video si altele care ti-ar fi de folos zi de zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. e l-am instalat cu tutorialul de pe iClarified. Mi se pare mai bine structurat. Apoi mi-am instalat si Super Mokey Ball crackuit (am pus tutorial la mine) si sunt multumit de decizia mea. stiu ca sunt putine aplicatii “neoficiale”, dar vor aparea in curand. pana atunci ma voi “juca” cu cele din App Store.

  2. de unde stiu care este varianta corecta de winpwn?
    am urmat tutorialul winpwn 2.5 si totul a mers ceas……doar ca ii dau restore si imi apare error .pls help

1 Trackback / Pingback

  1. erori la downgrade - solutii/explicatii | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*