Windows 8 si oamenii normali

Vecinii bunicilor mei de la tara sau vecinii mei vor fi bagati cu siguranta in ceata de Windows 8.

Poate ca e timpul sa le recomand sa treaca la Mac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. @Olix: orice companie americana isi cam face trainingul cu oamenii lor de la IT sau de la Corporate/HR. Mai nou chiar, tot ce inseamna training pt computer se face tot pe calculator, prin filmuletze sau programe interactive.

 2. 1) Dacă unul întreabă atunci când e pe desktop „unde e butonul de minimize” nu cred că e cel mai în măsură să zică ceva despre usability;

  2) Ok, au „mutat” meniul de start din stânga jos într-un ecran nou. Probabil se vor obișnui într-o zi. Hai, două.

  3) Shutdown chiar este plasat foarte neinspirat. Aici au nimerit-o :)

  4) Trecerea de la System 9 la OSX a fost mult mai abruptă. Dar a fost ok, pentru că… ?

 3. @Ionut Staicu: Este vorba de feelingul general. Windows 8 arata foarte bine, este modern si potrivit pentru tablete. Dar cind discutam de computere e interesant sa experimentezi si nu e ok sa schimbi totul atit de brusc riscind sa-i bagi pe useri in ceata.

  Omul de rind foloseste Windows la munca sau l-a vazut la prieteni. Cind isi ia un computer cu Windows 8 nu se mai intalneste cu interfata aceea cunoscuta. Apropo, nu mi se pare ca diferenta dintre OS 9 si OS X este atit de abrupta. Depinde si de screenshot-urile pe care le alegi ca sa vorbesti despre asta.

 4. @Adrian: doar de curiozitate, cât de mult ai folosit Win8 instalat pe un sistem (nu în mașină virtuală!)? Nu de alta dar să știm unde ne încadrăm cu

  nu e ok sa schimbi totul atit de brusc

  Având în vedere că MS ne-a obișnuit să scoată o versiune bună și una… mai puțin bună ( 95/98, me/xp, vista/w7), nu am foarte mari așteptări de la win8. Dar mai e o săptămână, om vedea ce succes va avea :)

  Ok, poate nu am ales cele mai bune screenshots, dar cu siguranță înțelegi la ce mă refer. Începând de la dock, terminând cu expose/mission control, toate au fost funcționalități noi pentru useri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*