5 Comments

 1. @Olix: orice companie americana isi cam face trainingul cu oamenii lor de la IT sau de la Corporate/HR. Mai nou chiar, tot ce inseamna training pt computer se face tot pe calculator, prin filmuletze sau programe interactive.

 2. 1) Dacă unul întreabă atunci când e pe desktop „unde e butonul de minimize” nu cred că e cel mai în măsură să zică ceva despre usability;

  2) Ok, au „mutat” meniul de start din stânga jos într-un ecran nou. Probabil se vor obișnui într-o zi. Hai, două.

  3) Shutdown chiar este plasat foarte neinspirat. Aici au nimerit-o :)

  4) Trecerea de la System 9 la OSX a fost mult mai abruptă. Dar a fost ok, pentru că… ?

 3. @Ionut Staicu: Este vorba de feelingul general. Windows 8 arata foarte bine, este modern si potrivit pentru tablete. Dar cind discutam de computere e interesant sa experimentezi si nu e ok sa schimbi totul atit de brusc riscind sa-i bagi pe useri in ceata.

  Omul de rind foloseste Windows la munca sau l-a vazut la prieteni. Cind isi ia un computer cu Windows 8 nu se mai intalneste cu interfata aceea cunoscuta. Apropo, nu mi se pare ca diferenta dintre OS 9 si OS X este atit de abrupta. Depinde si de screenshot-urile pe care le alegi ca sa vorbesti despre asta.

 4. @Adrian: doar de curiozitate, cât de mult ai folosit Win8 instalat pe un sistem (nu în mașină virtuală!)? Nu de alta dar să știm unde ne încadrăm cu

  nu e ok sa schimbi totul atit de brusc

  Având în vedere că MS ne-a obișnuit să scoată o versiune bună și una… mai puțin bună ( 95/98, me/xp, vista/w7), nu am foarte mari așteptări de la win8. Dar mai e o săptămână, om vedea ce succes va avea :)

  Ok, poate nu am ales cele mai bune screenshots, dar cu siguranță înțelegi la ce mă refer. Începând de la dock, terminând cu expose/mission control, toate au fost funcționalități noi pentru useri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*