WiFi Joker – internet gratuit?

ideea suna foarte bine: sa zicem ca gasesti o retea protejata si nu ai parola cind vrei sa intri pe ea de pe iphone. no prob! wifi joker o sparge pentru tine si te lasa sa te conectezi la net.

daca aplicatia apare pina la urma in Cydia, asta e inca un motiv foarte bun pentru care merita sa iti jailbreakuitesti iPhone-ul.

update: povestea de mai sus nu a fost decit o gluma. trateaz-o ca atare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. pot sa jur ca nu era nici un reply cand am dat cu commentul, sau sunt prea obosit si nu am observat…

  2. @All: da, aplicatia nu a fost altceva decit o gluma. mai mult sau mai putin reusita. evident ca la momentul in care a fost publicata informatia nu se stia asta. tocmai de aia a fost publicata ca atare.

    nu am sa o sterg. stirile de genul asta fac parte din lumea iPhone. peste ceva timp ne vom aduce aminte si de astfel de farse…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*