wifi cu fitze

nu, nu e genul de retea care cade des. hmm… ba cade destu de des. partea interesanta e alta.

m-am apucat sa descarc ceva de pe reteaua respectiva. download-ul se opreste cam la un minut – doua dupa ce incepe. asta poate pt ca reteaua e mobila. nimic neobisnuit.

dar! atunci cind reincep downloadul (firefox il tine minte si il re-incepe acolo unde a ramas) viteza este de 3,5 MB/sec. scade apoi, dupa putin timp si se mentine la 10-20 KB/sec.

uite asa am ajuns sa imi doresc sa cada reteaua din nou ca sa pot sa re-incep downloadul si sa beneficiez de super viteza. si asta pt ca daca doar opresc downloadul figura cu super-viteza nu merge…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Avand in vedere manifestarile, nu cred ca ai viteza mai mare in momentul in care reincepe downloadul, pentru ca ceva de genul asta mi se intampla si mie la Zapp.

    Adica de exemplu pornesc un download (tot pe firefox) cu viteza maxima de pe Zapp 16 KB/s. La un moment dat se intrerupe downloadul, insa nu-i nimic ca firefox reia fisierul de unde a ramas. Dar te pacaleste in privinta vitezei (viteza CDMA maxima este 16KB asa ca in niciun caz eu nu pot ajunge la 300 KB/s cum arata firefox pana se stabilizeaza).

    De ce ? Pentru ca de exemplu daca inainte s-a download 1 MB din acel fisier, firefox porneste de la acel MB si crede ca l-a redownload, practic il incarca sa spunem intr-o secunda si de aici sa zicem viteza de 1 MB/s.

    Am cam luat-o pe ocolite dar sper ca intelegi.

  2. salut am o mare problema si eu…am un iphone 2G si la WI_FI imi apare “NO WI-FI” deci wireless-ul nu-mi merge ..am schimbat de mai multe ori firmware-ul mai multe variante(acum am 2.0.2)si tot degeaba…exista vreo solutie pentru asa ceva?va jog sa ma ajutati.
    va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*