welcome to 2.0.1

acesta nu e un tutorial. e o poveste plina de nervi, asteptari, idei si sperante… : )

“preparing iPhone for restore”… timp de 30 minute am incercat diferite metode de a-l baga in DFU mode. Ziphone 3.0 m-a ajutat cel mai bine. dar tot nu mergea. asa ca l-am bagat … manual.

5 minute si vo 4 “1604 error” mai tarziu: restoring iPhone software…

“verifying iPhone software”, “flashing bootloader” si “flashing baseband” cu bootneuter 2.0.

am folosit winpwn 2.0.0.4, un firmware 2.0.1 modificat si tutorialele de pe boio.ro (bun blog, are tot felul de informatii necesare…)

cu aceasta ocazie va anunt a boio.ro intra oficial in epoca 2.0. vom discuta aplicatii din app store, cydia si installer, discutam probleme si rezolvarea lor in 2.0 + si altele…

avem in continuare suport tehnic pentru iPhone 114 dar il tinem la limita minima.

intrebari?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Am si eu un iphone dar imi apare un triunghi galben cu semnu exclamarii in mijloc,dau sa il conectez la itunes imi zice k e in restore mode si ii trebuie un restore,ii dau restore astept si dupaia unu da eroarea 1604.Ce sa fac,va rog foarte mult k sa ma ajutati.

  2. Acuma am un alt iphone cu o alta problema.
    La telefon merge touch-ul cand vrea(mai mult nu merge)Ce sa ii fac?k eu iam instalat toate vresiunile de soft dar tot la fel e,si dak era sa zici k are probleme cu touch-ul atuncia eu zic k ar fi trebuit sa nu mai mearga deloc,dar cand merge merge la cea mai mica atingere.Ce sa ii fac???Va rog k sa ma ajutati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*