Webinarii pe teme legate de atragerea fondurilor europene, pentru antreprenorii din Ilfov

FOTO FirmBee

Președintele CJ Ilfov, Marian Petrache și specialiștii din echipa vin în sprijinul cetățenilor cu expertiza în accesare de fonduri europene și administrație. În cadrul acestor sesiuni, care vor fi transmise live pe Facebook, participanții vor discuta temele de interes pentru comunitățile noastre, vor răspunde întrebărilor pe teme legate de dezvoltarea județului și vor oferi consiliere persoanelor interesate de subiect.

Primul webinar va avea loc joi, 28 mai, la ora 13.00 și tema va fi Strategia de Dezvoltare 2030, făcută în parteneriat cu Banca Mondială. Vor participa: Marian Petrache, președintele CJ Ilfov, Marcel Heroiu, expert Banca Mondială și Remus Trandafir, director Direcția Management Programe de Dezvoltare din CJ Ilfov.

Marian Petrache: ”Pandemia de coronavirus ne-a schimbat viețile tuturor, ne-a afectat sănătatea sau ne-a creat o stare de neliniște și a slăbit economia. Dar oamenii vor să se dezvolte și să progreseze în continuare. Sper din tot sufletul că sunteți bine și vă mulțumesc pentru interesul de a participa la webinariile CJ Ilfov.

Încercăm să venim cu expertiză în ajutorul dumneavoastră și de aceea ne-am gândit la aceste webinarii. În scurt timp vom avea dezbaterea publică referitoare la strategia pentru Ilfov, realizată de noi în parteneriat cu Banca Mondială și vrem să vă prezentăm mai pe larg la ce ne-am gândit. De asemenea se deschid liniile de finanțare pentru mediul privat și sperăm să vă fim de folos pentru accesarea acestor bani europeni. Plus că demarăm anul acesta marile proiecte pe care le așteptați cu toții – Nodul Intermodal de la Moara Vlăsiei, lucrările la apă și canalizare și Măgurele Science Park.

Vom discuta despre fiecare în prima parte a sesiunilor și vom răspunde întrebărilor dumneavoastră, în partea a doua a webinariilor noastre. Sper să ne urmăriți cât mai mulți. ”

Puteți adresa întrebări în secțiunea de chat, dar vă rugăm să nu vă dați datele personale – adrese, numere de telefon, pentru că ținem foarte mult la protejarea datelor personale ale utilizatorilor noștri și vă rugăm să folosiți un limbaj adecvat.

Următoarele webinarii vor avea ca temă protecția mediului și accesarea banilor europeni pe diverse programe de finanțare și pentru anumite tipuri de afaceri. Toate vor fi comunicate din timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*