Webex by Cisco lansează mai multe inovații care răspund provocărilor aduse de modul de lucru hibrid

Cisco (NASDAQ: CSCO) a anunțat în cadrul evenimentului WebexOne 2021 noi inovații aduse ecosistemului Webex, prima și cea mai cuprinzătoare soluție end-to-end pentru lucrul hibrid, din industrie.

Noile capabilități pentru întâlniri și mesagerie ale Webex Suite permit clienților să le ofere angajaților aceleași avantaje, indiferent de locație. Noile dispozitive de colaborare îmbunătățesc colaborarea, iar noul portofoliu Webex Events poate ajuta la organizarea de evenimente hibride de mari dimensiuni. În plus, interoperabilitatea Webex cu platformele de comunicații video Zoom, Microsoft și Google asigură o colaborare perfectă cu platformele și dispozitivele preferate de clienți.

„Tehnologia oferă multe beneficii, dar cel mai mare este capacitatea de a conecta oamenii și de a asigura condiții egale pentru foarte mulți oameni de pe tot globul”, a declarat Jeetu Patel, EVP și GM, la Cisco Security and Collaboration. „Noile inovații Webex îi ajută pe clienții noștri să valorifice potențialul angajaților care lucrează în sistem hibrid – permițându-le să colaboreze în moduri noi și să genereze experiențe incluzive.”

Cisco a lansat peste 1.000 de inovații Webex în ultimele 12 luni. În cadrul evenimentului WebexOne 2021 au fost prezentate inovații pentru angajații care lucrează în sistem hibrid, pentru spațiile de lucru, pentru evenimente și echipele IT.

Mediu de lucru hibrid orientat către incluziune

Sistem audio inteligent, bazat pe AI (Artificial Intelligence – Inteligență Artificială): Funcția Webex de optimizare a vocilor („optimize for all voices”) egalizează vocile astfel încât toți participanții pot fi auziți, indiferent cât de departe se află față de dispozitivul utilizat în conferință. Funcția Speaker selectivity poate distinge persoana care vorbește de zgomotele de fundal, eliminând sunetele care distrag atenția.

Combaterea oboselii și implicarea echipei: Noile funcții Webex Collaboration Insights ajută echipele să combată oboseala și oferă un grad mai mare de confort. Funcția Connections ține evidența primelor 10 persoane cu care utilizatorii colaborează săptămânal, noile funcții și locații ale colegilor și multe altele. Funcțiile Well-being și Cohesion din Personal Insights oferă echipelor o perspectivă anonimă asupra tiparelor de lucru, a sentimentelor oamenilor și a îndeplinirii obiectivelor. Un manager, de exemplu, poate observa că tot mai mulți membri ai echipei lucrează până seara târziu și poate remedia situația într-un mod proactiv.

Reducerea factorilor de stres și prevenirea oboselii cauzate de întâlniri: Clienții Webex Suite au acum acces la Thrive Reset, o funcție care, pe baza cercetărilor, a relevat că este nevoie de 60 până la 90 de secunde pentru a gestiona stresul. Persoanele care folosesc Webex pot descărca materiale înregistrate pe diferite subiecte sau pot încărca fotografii personale, pentru a-i ajuta să se concentreze asupra respirației, să reflecteze la motivele pentru care sunt recunoscători, să regândească problemele, sau pur și simplu să se destindă.

Comunicare asincronă pentru mai puține întâlniri: Doar 48% dintre participanți vorbesc, în medie, în timpul întâlnirilor. Angajații lucrează pe fusuri orare diferite și trebuie să păstreze un echilibru al numărului de întâlniri, pentru a evita supraîncărcarea, de aceea comunicarea asincronă precum Vidcast oferă posibilitatea de a înregistra, viziona, comenta și reacționa conform ritmului propriu. Versiunea Beta a Vidcast este disponibilă la vidcast.io și se preconizează că va fi integrată în aplicația Webex în primăvara anului 2022.

Aceleași beneficii, indiferent de locație

Funcții îmbunătățite ale camerei video inteligente: Noi capabilități pentru People Focus, disponibile din luna decembrie, care vor oferi o claritate mai bună și imagini optimizate ale gesturilor faciale și ale limbajului corporal pentru participanți. Optimizările care vor fi aduse camerei inteligente Webex la începutul anului 2022 vor îmbunătăți și mai mult imaginile redate din sălile de întâlnire. Participanții din sala de conferințe vor apărea în casete individuale pe ecran, indiferent de soluția de întâlniri utilizată.

Personalizarea spațiului de lucru cu dispozitive colorate: Noul Webex Desk Mini permite utilizatorilor să creeze cu ușurință un spațiu de lucru oriunde. Dispune de un display interactiv de 1080p și 39,6 cm, cameră HD de 64 de grade, difuzor și microfoane pentru eliminarea zgomotului de fundal. În premieră, Cisco oferă mai multe opțiuni de culoare (First Light, Carbon Black sau Woodland Green, Nordic Blue și Desert Sand Limited Edition) pentru Webex Desk Mini și Webex Desk de 60 cm. Webex Desk Mini și Webex Desk cu culori personalizate vor fi disponibile pentru comandă la începutul anului 2022, începând de la 995 de dolari și, respectiv, 1.249 de dolari.

Colaborare creativă cu dispozitive whiteboard: Webex Whiteboarding permite utilizatorilor să creeze, să găsească, să editeze și să partajeze dispozitive whiteboard cu oricine, inclusiv cu persoane din afara organizației, folosind orice dispozitiv mobil, tabletă, laptop sau orice dispozitiv Webex tactil, inclusiv noul Webex Board Pro. Webex Board Pro permite conferințe video integrate, este dotat cu camere duale 4K, sunet direcțional, două stylus-uri active și oferă posibilitatea de a alege între un display de 139 cm sau de 190 cm. Webex Board Pro va fi disponibil pentru comandă din noiembrie 2021 începând de la 8.995 de dolari (55”) și, respectiv, 14.995 de dolari (75”).

Evenimente hibride pentru toate tipurile de public

Evenimente hibride scalabile: În urma achiziției Socio Labs și Slido, Cisco extinde portofoliul Webex Events pentru a ajuta organizațiile să promoveze evenimente hibride de toate tipurile și dimensiunile – de la webinarii, la evenimente și conferințe cu mai multe sesiuni. Sunt disponibile mai multe funcționalități pentru evenimentele hibride, inclusiv ecusoane și imprimare de bilete, monetizare și socializare. Clienții pot găzdui până la 10.000 de participanți în modul webinar și 100.000 în modul webcast prin intermediul Webex Webinars. Integrarea tehnologiei Slido de sondare a opiniei, chestionare și Q&A în Webex Events crește interactivitatea și implicarea participanților.

Interpretare simultană pentru publicuri globale: Doar Webex Events oferă organizatorilor de întâlniri sau evenimente în mai multe limbi posibilitatea de a programa un număr nelimitat de canale lingvistice cu mai mulți interpreți. Participanții își pot selecta limba preferată când intră în întâlnire.

Fluxuri de lucru flexibile și sigure pentru colaborare de oriunde

Comunicare fluidă, indiferent de dispozitiv sau platformă: Dispozitivele Webex sunt interoperabile cu Zoom, Microsoft și Google.

Fluxuri de lucru continue cu aplicații integrate: Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor care comută între aplicații atunci când utilizează Webex, peste 60 de integrări ale partenerilor vor fi disponibile în Webex. Acestea includ Smartsheet, Hacker Rank, Thrive Reset, Miro, Mural și multe altele, care sunt disponibile în prezent direct în Webex. În lunile următoare vor fi adăugate integrări suplimentare.

Vizibilitate a experienței de colaborare: Cisco Meraki Insight și ThousandEyes ajută echipele IT să protejeze în mod proactiv experiența de colaborare Webex. Datorită Meraki Insight, echipele IT beneficiază de analize bazate pe inteligență artificială pentru a identifica sursa problemelor. Datorită noilor agenți Webex ThousandEyes, echipele IT obțin o vizibilitate fără precedent și pot identifica, diagnostica și remedia rapid problemele de performanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*