VM Player pentru cititorii fideli

Hai sa vedem daca esti fidel. Poti sa castigi si fara sa ai un cont de twitter. Castigatorii de la concursul VMP nu si-au revendicat codurile la timp, asa ca tu ai sansa sa castigi acum.

1 promo-code pentru VM Player pentru iPhone si doua pentru VM Player HD sunt ale tale. Primul venit, primul servit. Un comentariu mai jos este suficient. Fara tragere la sorti sau asteptare. Codul iti soseste pe emailul lasat odata cu acel comentariu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*