Vlad Huțanu a fost numit Country Head Ad Interim Takeda România

Compania Takeda

Compania farmaceutică Takeda a anunțat astăzi numirea lui Vlad Huțanu în poziția de Country Head Ad Interim Takeda Romania începând cu 17 August 2020. Vlad va deveni membru al echipei de conducere Takeda Europa de Est și va fi locat în România.

Jiri Smejkal, Director Takeda Europa de Est, afirmă: „Sunt convins că această numire va continua cu succes munca și colaborarea noastră cu toți partenerii, pentru a putea pune la dispoziția pacienților români tratamentele inovatoare din portofoliul Takeda“.

Vlad Huțanu s-a alăturat Takeda în 2012 ca Sales Manager pentru divizia de spitale și a ocupat în decursul anilor o serie de poziții de management. În poziția actuală, cea de Business Unit Head Oncologie, el a avut o contribuție semnificativă în a facilita accesul rapid al pacienților la medicamente inovatoare, precum și la întărirea relațiilor cu comunitatea medicală. Vlad este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș.

Vlad Huțanu o înlocuiește în acest rol pe Dominika Kovacs, care a luat decizia de a-și continua cariera în afara Takeda. „Vreau cu această ocazie să-i mulțumesc Dominikăi pentru excelenta contribuție în integrarea echipelor Takeda și Shire, facilitând în același timp accesul pacienților la terapiile inovatoare Takeda“, a adăugat Jiri Smejkal.

Takeda (TSE:4502) (NYSE:TAK) este o companie globală, bazată pe valori și orientată pe cercetare-dezvoltare (R&D), lider în domeniul bio-farmaceutic, cu sediul central în Japonia, care aspiră la îmbunătățirea stării de sănătate și la un viitor mai bun pentru pacienți prin transpunerea științei în medicamente inovatoare. Compania Takeda își concentrează eforturile de cercetare-dezvoltare în patru arii terapeutice: oncologie, gastro-enterologie, hematologie și boli rare. De asemenea, investim în cercetare-dezvoltare în terapii derivate din plasmă și vaccinuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*