viitorul apple

steve jobs, mai-marele apple computers a povestit astazi despre planurile companei. un interviu lung si pe alocuri plictisitor, dar care ofera noutati despre iPhone, iPods, Apple TV si alte jucarii.

asa pe scurt: apple lucreaza la noua generatie iPod, Steve Jobs foloseste deja iPhone, Apple TV are acces la You Tube si are hard disk intern de 160 giga iar pe iTunes poti cumpara muzica necodata, dar la un pret mai mare … 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*