Vii pe litoral de 1 mai?

La cum arata acum, ai crede ca nu prea ai unde sa vii.

Neptun si Eforie sunt un dezastru.

Iar Mamaia este o statiune fantoma.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Cam de multi ani Adi, nu mai fac concediul in Romania ,prefer sa ma duc pe la altii ,unde sunt tratat regeste ,anul asta voi merge in Muntenegru unde pentru 800 de euro voi sta la un hotel de 4 stele ,11 nopti ,plaja la circa 50 de metri de hotel ,tobogane si regim all inclusive

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*