ViewSonic a lansat noua serie de monitoare de gaming XG05

Monitorul ViewSonic XG2705
Monitorul ViewSonic XG2705

ViewSonic Corp extinde portofoliului de produse ELITE, create pentru gaming prin lansarea seriei de monitoare XG05. Noile produse de gaming, alături de software, asigură cea mai bună experiență pasionaților de jocuri polivalenți, putând deservi cu succes o varietate largă de configurări și stiluri de viață.

Gama de monitoare de gaming XG05

Gama de monitoare de gaming XG05 a debutat cu modelele XG2405, de 24” și XG2705, de 27”. Acestea oferă o combinație optimă de elemente esențiale pentru gaming și accesibilitate. Ambele modele sunt echipate cu panouri IPS cu rezoluție Full HD (1920×1080) și design cu ramă deosebit de îngustă pe 3 laturi, ceea ce facilitează o experiență captivantă în configurații multi-monitor. Iar datorită ratei de reîmprospătare de 144Hz, timpului de răspuns de 1ms (MPRT) și tehnologiei AMD Radeon FreeSync, pasionații de jocuri beneficiază de toate instrumentele eficiente, care le pot asigura victoria în jocul preferat.

Culori vii prin tehnologia IP

Tehnologia IPS, în combinație cu rata de reîmprospătare de 144Hz și cu timpul de răspuns de 1ms, le asigură pasionaților de jocuri răspunsul rapid la comenzi de care au nevoie și calitatea vizuală mult dorită. Iar unghiurile largi de vizualizare sunt perfecte pentru campanii co-op, configurații pentru streaming și stații desktop multifuncționale.

Claritatea imaginilor în mișcare

Timpul de răspuns de 1ms reduce semnificativ fenomenul de încețoșare a imaginilor în mișcare, ceea ce îmbunătățește considerabil claritatea și efectele de umbrire sau de degradare a culorilor.

144HZ – Control perfect

Rata de reîmprospătare a ecranului de 144Hz permite un control la nivel esports, ceea ce garantează o experiență de gaming fluidă.

Funcționare la unison

Tehnologia AMD FreeSync sincronizează rata de reîmprospătare a monitorului cu performanțele plăcii video, eliminând în acest fel fenomenul de sfâșiere a ecranului, ceea ce fluidizează experiența de gaming.

Jocuri fără limite

Prin designul elegant, cu ramă deosebit de îngustă pe 3 laturi, proporția suprafeței utile este minimizată. Este cu mult îmbunătățită experiența vizuală prin configurațiile multi-monitor, care sunt utilizate deseori pentru crearea de conținut sau streaming.
Pentru mai multe informații despre ViewSonic, vizitați pagina ViewSonic.com și urmăriți pe Facebook, YouTube și Twitter.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*