ViewSonic a lansat monitoarele ColorPro VP68a, validate Pantone

ViewSonic

ViewSonic Corp., lider global pe piața soluțiilor de afișare, a lansat două monitoare noi, validate Pantone, în gama ColorPro VP68A: VP2768a (27”) și VP2468a (24”). Ambele asigură implicit fidelitate ridicată a culorilor redate, moduri de afișare pentru utilizatori cu discromatopsie și conectivitate USB-C cu rol multiplu.

“Monitoarele profesionale ViewSonic din gama VP oferă culori fidele și omogene, garantând conformitatea cu standardele de culoare în vigoare”, a spus Hasan Koçyiğit Central & Eastern Europe Director la ViewSonic, completând: “Datorită unei acoperiri de 100% a spectrului de culoare și validării Pantone, noile monitoare VP68a stabilesc un nou standard de acuratețe în industrie și îndeplinesc toate cerințele creatorilor de conținut care vor să își îmbunătățească productivitatea și eficiența.”

Pantone este practic limbajul standard de culoare și joacă un rol deosebit de important în ghidarea designerilor, producătorilor și brandurilor, care trebuie să ia decizii corecte în fiecare zi. Gama VP68a a fost verificată și optimizată încă din fabrică cu ajutorul unor teste de culoare proprii, în timp ce VP2768a și VP2468a au fost evaluate de Pantone, primind validarea în urma trecerii tuturor testelor de redare a celor 2161 culori de referință Pantone.

Pe lângă reproducerea deosebit de fidelă a culorilor, monitoarele VP68a le vin în ajutor și celor care suferă de discromatopsie, punând la dispoziția utilizatorilor două moduri unice de redare: simularea discromatopsiei și filtrarea discromatopsiei. Aceste opțiuni le vin în ajutor atât creatorilor de conținut, cât și utilizatorilor finali, permițându-le unora să vadă cum ar arăta capodopera lor din perspectiva unei persoane care nu percepe corect culorile, iar celorlalți să vadă mai bine detaliile de pe ecran.

Datorită conexiunii USB-C cu rol multiplu și opțiunilor de conectivitate multiplă, monitoarele VP68a pot asigura deopotrivă redare video și audio, precum și alimentare cu până la 90W, permițându-le în acest fel utilizatorilor să-și încarce laptopurile și telefoanele. Soluția USB-C cu rol multiplu, proiectată cu precădere pentru companii și studiouri de design, include conectivitate Ethernet, furnizând în acest fel o conexiune cu fir, mai stabilă decât alternativa wireless.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*