VIDEO WhatsApp a împlinit 10 ani. Tu cât de mult folosești această aplicație?

WhatsApp, la 10 ani
WhatsApp, la 10 ani

WhatsApp este, cu siguranță, una dintre aplicațiile de top 3 de pe telefonul meu. În ultima săptămână am avut 2028 notificări și am folosit-o, în medie, 1,23 ore/zi. Știu, e mult, dar e modul în care comunic cu toți colegii de muncă și cu instituțiile locale / centrale cu care colaborăm în redacție.

WhatsApp a împlinit astăzi 10 ani. La mai mare!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*