VIDEO Tesla Cybertruck. Și băiețelul meu desenează mai frumos

Tesla Cybertruck
Tesla Cybertruck

Voi ați văzut cum arată viitorul Tesla Cybertruck? OK, lăsăm numele la o parte și ne concentrăm pe design. Oare ce a fost în capul lor? Sincer, cred că și băiețelul meu de 4 ani desenează mai creativ decât designerul Tesla care a produs așa ceva.

Îmi plăceau mașinile Tesla. Și la design și la capabilități. Dar camioneta lor arată a ceva total neșlefuit. Parcă s-au grăbit să iasă în față cu un design și au scos un prototip neterminat.

Da, știu că în filmele alea apocaliptice vedem mașini cu design similar, dar alea erau făcute tocmai pentru a arăta că băieții răi au mașini d-astea urâte.

Prețul de 39.900 dolari sună, totuși, destul de bine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Mi se pare futurist designul, nimeni nu a mai indraznit asa ceva, linii atat de drepte etc. Zici ca e luat din Halo sau Colonial Marines APC din Alien 2 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*