VIDEO Dropbox – abonament nou și planuri de extindere către artiști

Folosesc Dopbox zi de zi. Și eu și echipa și familia. Cred că îl am pe Mac, iPhone și iPad de când era în Beta. Îmi place să văd că oamenii se extind, dar nu în direcția în care trebuie.

Astăzi, Dropbox a anunțat un nou plan – Dropbox Professional – de 1TB. Vei spune că exista deja un abonament de 1TB. Da! Dar acesta are și Showcase, Smart Sync și… un preț mai mare.

Partea bună este cea legată de Smart Sync – funcția aceea care te lasă să sincronizezi pe computer doar ce vrei și restul documentelor sunt în Cloud. Aia mi se pare super utilă. Păcat că nu e și pe vechiul abonament de 1TB.

Partea rea este prețul mai mare. Mai exact dublu!

Partea WTF este Showcase. Un fel de Paper mai… colorat. Îl vezi în video de mai jos. Chestia aia chiar mi se pare inutilă, dar… poate că există utilizatori.

Apropo, azi am instalat Dropbox pe două computere noi. Știai că un cont de Dropbox vine cu 2GB spațiu în cloud și dacă urmezi pașii de setup și aduni prietenii, primești încă 16GB?

Fă-ți și tu un cont de Dropbox gratuit!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @CM: am studiat putin oferta lor. Nu suna rau deloc. Ideea e ca la Dropbox imi place mai mult integrarea cu alte aplicatii. Asa puteam sa trec la iCloud de ceva vreme… Bine, am si pe iCloud cel mai mic plan platit pt ca am nevoie de back-up pe telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*