VIDEO Cum să faci muzică doar cu noul MacBook Pro. Experiența de studio ajutată de tehnologia Apple

MacBook Pro folosit la muzică. FOTO Captură Video
MacBook Pro folosit la muzică. FOTO Captură Video

Un mini-documentar despre cum poți să faci muzică fără să ai la dispoziție un adevărat studio de producție. Ceea ce, în trecut, cerea un studio cu ditamai mixerul, cabină de sunet și altele, poate fi înlocuit acum de un computer.

Cel mai tare lucru este că un MacBook Pro bine dotat este un tanc! Poți să-l folosești pentru orice meserie care ține de lucrul pe computer. Eu fac pe al meu video, foto și editare pentru tot ce ține de web.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*