VIDEO A venit momentul ca Samsung să copieze și Apple AirPods

Noile dopuri de urechi de la Samsung
Noile dopuri de urechi de la Samsung

Până și modul în care se “leagă” de telefon și fereastra aceea de conectare e similar.

E interesant că au abordat un cu totul alt design. Nu mai ai o tijă care merge în jos, ci o măciulie care blochează urechea complet.

Cutia mai mică și lipsa acelei tije face ca și bateria să fie mai mică – este la 63% din capacitatea Apple AirPods. Poate și de aici nevoie de a încărca acea cutiuță wireless de la telefon, pentru că bateria nu excelează.

Galaxy Buds vor fi puțin mai ieftine decât Apple AirPods. Ele merg doar cu anumite telefoane care au Android 7.1.1 sau mai nou.

Îmi plac cele negre, dar nu aș renunța la AirPods în favoarea lor. Sunt curios care a fost criteriul de alegere al culorilor și de ce au făcut unele cu aceeași culoare ca dopurile de urechi purtate de muncitori pe șantier :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Au ales designul ce nu este ok pentru unele persoane. Intra in ureche adanc si se face o presiune. Am incercat casti beats similare. Pacat de calitatea lor deoarece nu puteam sa merg pe strada cu ambele bagate in urechi. Una mergea cat de cat. Simteam ca-mi pierd echilibrul cu urechea complet blocata cu dop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*