viata noua pentru casetele cu Metallica

acu vo 18 ani mergeam in fiecare zi la “Elvis”. Era un chiosc de casete audio care avea intotdeauna cele mai noi albume rock. evident, fara licenta…dar la vremea aia nu ne pasa de asta…

Am cheltuit zeci de lei pe vremea aia iar Vali (colegul meu de banca) a lasat de zece ori mai multi bani acolo, dar asa ne-am construit o cultura muzicala de foarte buna calitate.

acum casetele mele audio zac intr-un sac de plastic, in Constanta si nu mai am nici macar casetofon la care sa le ascult.

Am gasit insa o jucarie care le va da o noua viata. “TAPE2PC USB tape deck” facut de “Ion Audio” este asa dupa cum ii spune si numele facut sa citeasca vechile casete audio pentru ca eu sa le pot inregistra mai bine in PC.

Vei zice ca Metallica gasesc acum oriunde de d-lodat pe net, dar ce te faci cu trupele mai rare pe care le mai am eu sau Vali in colectie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*