Vești bune pentru beneficiarii programelor Femeia Antreprenor, Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora

FOTO Ministerul Antreprenoriatului și Turismului

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a anunțat că în urma unui efort susținut de definitivare a etapei de verificare administrativă și de eligibilitate, astăzi, 24 martie a.c., sunt transmise notificări de acceptare de principiu la finanțare în cadrul programelor Femeia antreprenor, intervalul RUE 1-1.500, și Start-Up Nation, respectiv intervalul RUE 1-2.500 pentru Pilonul I (România) și intervalul RUE 1-1.200 pentru Pilonul II (Diaspora).

După admiterea cererii de finanțare aferentă formularului de înscriere și primirii Deciziei privind acceptarea de principiu la finanțare, aplicanții vor avea de respectat următorii pași: accesarea aplicației în vederea descărcării acordului de finanțare, semnarea acestuia cu semnătură electronică, reîncărcarea documentului semnat și transmiterea în aplicație împreună cu dovada cofinanțării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit).

Documentele vor fi transmise în maximum 20 zile de la data primirii deciziei privind admiterea la finanțare, sub sancțiunea respingerii la finanțare.

Astfel, aplicanții sunt rugați să urmărească permanent contul creat pe platforma granturi.imm.gov.ro, precum și informațiile referitoare la program, publicate pe site-ul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, pentru a se asigura de respectarea termenelor procedurale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*