Various Brands redeschide magazinul din City Park Mall Constanța cu un nou design

Magazin Various Brands din City Park Mall

Various Brands, cunoscutul retailer de articole sportive cu capital 100% românesc, a finalizat procesul de relocare și modernizare a magazinului din City Park Mall Constanța, ca parte a planului de dezvoltare lansat la începutul acestui an.

Noul spațiu de 90 metri pătrați care găzduiește magazinul Various Brands, aflat la etajul -1 al centrului comercial, are un design modern și minimalist, potrivit pentru a pune în valoare cele mai noi colecții de produse vestimentare, încălțăminte și accesorii de la cele mai cunoscute și apreciate branduri la nivel internațional: Nike, Jordan, Puma și altele.

„Întotdeauna ținem cont de feedback-ul primit din partea clienților, pentru că ne ajută să ne dezvoltăm și perfecționăm. Astfel, în urma acestuia, am hotărât să modernizăm și să relocăm magazinul Various Brands din City Park Mall Constanța într-un spațiu nou, mai mare și în același timp, mai accesibil. Investiția în întreg procesul de relocare și modernizare a magazinului, precum și în achiziționarea produselor se ridică la aproximativ 100.000 euro”, a declarat Nicolae Popa, owner Various Brands.

Magazinul din City Park Mall este cel de-al treilea care a fost modernizat în 2021, după cel din Ploiești Shopping City și Fashion House Militari, iar retailerul nu se oprește aici:

„Plănuim ca până la finalul anului să reamenajăm alte trei magazine, pentru a le aduce la noi standarde. În paralel, continuăm planul de extindere a rețelei naționale și ne dorim să mai deschidem cel puțin încă un magazin până la finalul anului. De asemenea, ne ocupăm de dezvoltarea continuă a magazinului nostru online, www.various-brands.ro, pentru a oferi clienților o experiență de utilizare cât mai simplă și ușoară, precum și termene de livrare cât mai scurte”, a completat Nicolae Popa.

Constănțenii și turiștii aflați în Constanța în această perioadă sunt așteptați în magazinul proaspăt reamenajat pentru a se bucura de produsele estivale în ultimele zile de vară, dar și de noua colecție de articole sportive de la branduri consacrate la nivel mondial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*