vara trilogiilor

ultima moda este lansarea de "partea a 3-a" a unui film. si vara asta o sa avem parte din plin de ele. dupa ce s-a lansat "Shrek the 3rd" urmeaza "Pirates of the caribbean – at world's end", "Die Harder", "spiderman 3" si asa mai departe. ca sa nu mai zic de viitorul "fantastic 4". el a ajuns la partea a 2-a, dar exista sanse mari sa existe si un al 3-lea.

poate unul din cele mai asteptate va fi insa "Ocean's Thirteen" cu atit mai mult cu cit o gramada de vedete s-au adunat sa participe la filmari. pe linga brad pitt, matt damon, george clooney acum avem si robert de niro sau al pacino. 

ai mai jos citeva trailere…

"ocean's 13":

"piraes of the caribbean – at world's end":

"fantastic 4: rise of the silver surfer":

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*