usb drive – evolutie

de vo 2 ani folosesc un san disk de 2 GB. sunt foarte multumit de el si jucaria merge f f bine. uneori cei 2 giga nu sunt insa de ajuns asa ca astazi m-am hotarit in sfarsit sa cumpar un usb flash drive mai mare. evident am optat pentru 8 GB.

nu imi plac jucariile retractabile si nici cele care au tot felul de capace pe care le pierzi. cel vechi avea capac detasabil dar era din cauciuc si mai venea si cu 3 “huse” de silicon pe care puteai oricind sa le schimbi. asta il facea flash-drive-ul ideal.

pico c” m-a atras pt ca e mic si mai ales pt ca e water resistant. iar cei 8 giga vin pentru 36 dolari (cu tot cu shipping). cu 3 butoane apasate l-am cumparat. asta si pt ca aveam deja cont creat pe site-ul care il vinde.

despre “pico c” se spune ca este cel mai mic usb drive din lume. sper sa nu-l pierd prea repede si sa ma tina cel putin la fel de mult precum sandisk-ul vechi.

va mai zic cum e si cum merge cind imi vine pachetul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. jucariile de Craciun vin dupa Anul Nou | boio.ro
  2. flash-drive - avem un castigator? | boio.ro
  3. Kingmax Super Stick - flash drive-ul meu preferat | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*