usb 3.0 sau wireless usb

pe cimpul USB batalia mare se da intre viteze si portabilitate. asa ca ne vom alege cu un duel al formatelor ca si in cazul dvd-urilor high definition.

marii producatori de pc-uri au acceptat deja formal sa bage usb 3.0. in primu rind pt viteza muuult superioara chiar si conexiunii firewire. altii se gindesc la cit de cinvenabil va fi wireless usb-ul.

si cind doi se cearta, al treilea face bani din asta: samsung a lansat monitoare lcd pe usb. da, adik nu se mai conecteaza pe vga la computersi pe banalul usb…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*