UPS Healthcare extinde hub-ul logistic medical din Ostrava, Republica Cehă

FOTO UPS

UPS anunță extinderea hub-ului de logistică în domeniul medical din Ostrava, Republica Cehă, dublându-și astfel suprafața și creând până la 50 de noi locuri de muncă. Compania a adăugat 6.000 m2 de spațiu la cel mai înalt nivel de performanță, conform cu GDP, care găzduiește medii cu temperatură controlată pentru o gamă largă de medicamente și produse biologice sensibile la acest factor.

„Clienții noștri activează pe unele dintre piețele cu cea mai rapidă creștere pe segmentul medical din lume, iar produsele lor de generație următoare necesită servicii aproape perfecte. Nu investim doar pentru a răspunde nevoilor clienților noștri de soluții end-to-end de calitate, ci investim și în comunitățile în care lucrăm și trăim prin crearea de noi locuri de muncă”, a declarat Fredrik Jansson, Managing Director, Europa Centrală și de Est, UPS Healthcare Europa.

Situată în inima Europei Centrale și de Est, facilitatea UPS Healthcare va susține dezvoltarea regiunii și va asigura un acces mai bun la piețele emergente din Europa de Est, oferind companiilor care activează în segmentul farmaceutic și de dispozitive medicale din Republica Cehă o altă legătură directă din Europa cu rețeaua globală a UPS.

Hub-ul din Ostrava, prima unitate logistică UPS dedicată domeniului medical din țară, a fost inaugurat în octombrie 2021, având o suprafață de 3.800 m2. Pentru clienți, extinderea înseamnă timpi de expediere mai rapizi și o flexibilitate mai mare, dar și asigurarea distribuției pentru spitale și farmacii în Republica Cehă, Slovacia, Polonia și Ungaria.

Inovațiile din domeniul produselor biologice, al produselor farmaceutice de specialitate și din medicina personalizată indică faptul că 80% din produsele farmaceutice din Europa necesită acum transport cu temperatură controlată. UPS continuă să facă investiții pentru a valorifica această tendință.

Recent, compania și-a anunțat intenția de a achiziționa Grupul Bomi, care deține facilități cu temperatură controlată în 14 țări din Europa și America Latină și care va aduce în echipă aproape 3.000 de membri Bomi cu competențe avansate. După procedura de aprobare a acestei achiziții, estimată să se finalizeze până în 2023, UPS Healthcare își va dubla capacitățile globale din 2020 până în prezent.

De asemenea, compania a extins și îmbunătățit UPS Premier, un serviciu de livrare expres bazat pe tehnologie care utilizează senzori avansați, prin intermediul căruia coletele de mici dimensiuni sunt prioritizate în rețeaua globală a UPS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*