UPS finalizează achiziția Bomi Group, companie multinațională de logistică în domeniul medical

UPS actuaizează website-ul pentru a simplifica activitatea de export pentru clienții IMM
UPS

UPS (NYSE: UPS) anunță finalizarea achiziției Bomi Group, lider în industrie și furnizor multinațional de servicii logistice în domeniul medical. Odată cu această achiziție, UPS Healthcare, divizia medicală dedicată a UPS, va integra facilități cu temperatură controlată din 14 țări, precum și 3.000 de angajați cu competențe avansate în Europa și America Latină.

Compania va opera sub noul nume Bomi Group, o companie UPS. Marco Ruini, CEO Bomi Group, se va alătura echipei de conducere a UPS Healthcare. Clienții UPS Healthcare au acum acces la 216 facilități cu o suprafață totală de peste 1.579.300 de metri pătrați de spații de distribuție conforme cu cGMP și GDP în 37 de țări și teritorii.

„Împreună cu Marco Ruini și echipa Bomi, UPS Healthcare va oferi soluții inovatoare și integrate clienților noștri din Europa și America Latină”, a declarat Kate Gutmann, vicepreședinte executiv și președinte al UPS International, Healthcare and Supply Chain Solutions. „Noua echipă, alături de flota de vehicule și facilitățile ultramoderne ne vor permite să ne extindem rețeaua pan-europeană pentru lanțul frigorific și să oferim clienților noștri soluții logistice de ultimă generație în domeniul medical.”

Echipa UPS Healthcare a dezvoltat un plan de tranziție detaliat pentru a susține creșterea constantă a business-ului, conectând în același timp facilitățile pentru lanțul frigorific la principalele puncte de tranzit din Europa și America Latină.

„Datorită noilor facilități aduse de Bomi Group în rețeaua noastră, avem convingerea că această achiziție va aduce noi servicii și sinergii în Europa și America Latină”, a declarat Wes Wheeler, președintele UPS Healthcare. „Pe măsură ce înaintăm cu planul de tranziție, suntem pregătiți să punem în aplicare aceste servicii sincronizate.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*