UPS este pregătită să livreze noul vaccin în Europa

UPS actuaizează website-ul pentru a simplifica activitatea de export pentru clienții IMM
UPS

Agenția Europeană pentru Medicamente a aprobat vaccinul Covid produs de BioNTech și Pfizer, care poate fi utilizat în Uniunea Europeană.

„Ne-am bucurat să aflăm că Agenția Europeană pentru Medicamente a autorizat vaccinul Pfizer-BioNTech. UPS Healthcare deține competențele necesare pentru depozitare frigorifică și transport și este pregătit să ofere ajutor în procesul de livrare în toată Europa. Datorită campusului și facilităților frigorifice UPS Healthcare din Olanda și hub-ului nostru aerian european de la Köln, Germania, situat în apropiere, suntem pregătiți să livrăm produsele care contează cel mai mult pentru a ajuta Europa să eradicheze această pandemie”, a declarat Scott Price, președinte UPS International.

UPS Healthcare deține peste 10 milioane de metri pătrați de spații de distribuție conforme cu cGMP sau cGDP. Serviciile UPS Healthcare includ: gestionare stocuri, ambalare și expediere la temperatură controlată, depozitare dispozitive medicale și fulfillment, laboratoare și logistică pentru studii clinice. Infrastructura globală UPS Healthcare, cel mai nou serviciu de vizibilitate UPS Premier, tehnologiile de urmărire și monitorizare, precum și sistemul global de calitate sunt bine adaptate pentru a răspunde cerințelor complexe de logistică din prezent pentru industriile farmaceutică, de dispozitive medicale și diagnostice de laborator.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*