Update-uri marunte

Avem de azi iOS 6.1. Apple nu a fost foarte generos in informatii si la prima vedere nici nu pare sa aduca prea multe.

Si cu norocul meu, chiar azi cind mi-am trimis computerul la service a aparut si update-ul. Noroc ca se poate face update direct de pe iPhone :)

TV primeste un update ceva mai serios: 5.2. Aduce posibilitatea de a controla jucaria cu o tastatura pe bluetooth, iTunes in the Cloud si Up Next.

Eu am dat si de un meniu in limba romana. Nu stiu daca e ceva nou, aparut odata cu versiunea 5.2. L-ai mai vazut pina acum?

PS: Duminica, 3 februarie e posibil sa apara o solutie de Jailbreak pentru iOS 6.1 pentru toate device-urile de pe piata, inclusiv iPhone 5.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. meniul in romana e de multisor aparut…de ce ai trimis laptopul in service ? vorbesti de cel cu Retina Display ?

  2. @bully: display-ul avea probleme de ghosting. e o problema intalnita uneori pe care Apple o rezolva prin inlocuirea completa si gratuita a capacului cu tot cu display.

  3. Am primit si eu Notificare de la Settings ca a New update Avalabile, eu avand 5.1.1 pe 4s. Dar nu stiu daca sa fac update la 6.1 sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*