unde sunt developerii?

developerii care se ocupau in principal de partea de “user interface” pentru VLC (varianta Mac) au plecat din gasca.

stiu ca exista si alte playere si ca simplul quick view din Finder te ajuta sa vezi filmele pe care le ai pe Mac, dar nu credeam ca poate sa apara o asemenea criza.

apropo, ce folosesti ca sa vezi video pe Mac? Eu oscilez intre Quick View si VLC pentru filme si video ocazionale si iTunes pentru podcasturi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Salut,

  Eu folosesc pentru Mac player-e dupa cum urmeaza:

  1) VLC pentru un preview sumar al filmelor;
  2) Uneori RealPlayer;
  3) Pentru vizualizari (HTPC) complete folosesc XBMC

  Sa auzim de bine!

  Sorin ZGURA

 2. Eu folosesc:

  95% VLC
  3% Finder Preview
  2% QuickTime

  Dupa mine VLC este cel mai reusit si simplu player care exista. Acum problema este sa nu mai apara codec-uri noi pe care VLC sa nu le mai inteleaga. Asa cum e acum VLC poate sa ramana nedezvoltat!

  Toate bune

 3. Am ramas la VLC. Am testat si alte programe gen Miro, dar am revenit la VLC. Mi se pare cel mai ok. O sa testez si XBMC, nu stiam de el.

 4. Pai developerii ne-au cam abandonat :(
  VLC e baza :))
  Ceea ce nu imi place DELOC la VLC este ca nu merge telecomanda la el si e destul de foarte enerant, pentru ca trebuie sa il inchid ca sa pot sa folosesc telecomanda, foarte aiurea.
  Quick View este absolut genial, daca ar putea citi tot ce citesti si VLC…atunci jos palaria!

 5. XBMC si Boxee in cele din urma cel mai complex si complet player

  Asa rapid merge bine preview din finder…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*