Un nou magazin al companiei Altex a fost modernizat și reamenajat. Media Galaxy Oradea și-a extins suprafața comercială

Media Galaxy. FOTO Altex

Un nou magazin al companiei Altex a fost modernizat și reamenajat. Media Galaxy, din complexul comercial Lotus din Oradea, și-a extins suprafața comercială și își așteaptă clienții cu o mulțime de surprize și super-oferte, într-o atmosferă nouă. Din data de 21 iulie, orădenii sunt așteptați într-o atmosferă festivă cu o gamă largă de produse și servicii și o experiență instore îmbunătățită, într-un spațiu comercial extins, de peste 2.800 mp de tehnologie.

”Magazinele Media Galaxy se identifică cu tehnologia de ultimă generație, iar din acest motiv ne-am propus să oferim clienților o experiență completă de cumpărături, dar și o suprafață comercială mai mare. Continuăm strategia de modernizare și retehnologizare a magazinelor Altex și Media Galaxy pentru că ne-am propus să reprezentăm un etalon în retailul românesc.  Din 21 iulie, îi așteptăm pe toți orădenii, dar și pe cei din împrejurimi în magazinul Media Galaxy din centrul comercial Lotus Oradea, pentru a se bucura de o suprafață de cumpărături mai generoasă, de mai multe produse și servicii, la cel mai bun raport calitate-preț”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Procesul de reamenajare a inclus extinderea spațiului comercial al magazinului, la peste 2800 mp, înlocuirea sistemului de iluminat clasic cu cel LED, mult mai eficient din punct de vedere energetic, înlocuirea instalației electrice, dar și a sistemelor de securitate și IT. În plus, pentru a oferi clienților o experință îmbunătățită de cumpărături au fost implementate mai multe display-uri digitale

Având în stoc peste 40.000 de produse și o suprafață comercială extisă, peste 2.800 mp, magazinul Media Galaxy, din incinta centrului comercial Lotus Oradea, promite să acopere toate nevoile de tehnologie ale vizitatorilor, la cel mai bun raport calitate-preț.

În perioada 21- 27 iulie, toți clienții Media Galaxy Oradea pot profita de ofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite. În plus, aceștia beneficiază de transport gratuit la comenzile online de de minimum 100 de lei și pot opta pentru livrarea cu doi curieri, pentru produsele voluminoase.

Special pentru acest eveniment Altex Travel a pregătit două oferte speciale:

Charter Costa Brava, Spania, Hotel Calella Palace 4*, 7 nopți, pensiune completă, avion, 519 eur/pers loc în cameră dublă, plecare din 18.09.2022

Charter Maldive, Arena Beach 4*, 7 nopti, mic dejun, avion, 1149 eur/pers, loc în cameră dublă, city wiew, plecare din 23.09.2022

Magazinul Media Galaxy va fi deschis de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00, excepție făcând în data de 21 iulie, atunci când programul o să fie unul extins, de la  07.00 la 22.00 și clienții sunt întâmpinați cu diverse surprize, dar și un concurs cu premii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*