un laptop mai ieftin

esal.ro are pretentia ca vinde asus eee pc la pretul cel mai mic din romania. daca e sa faci un calcul mic din lei in dolari iti dai seama ca aceeasi jucarie e putin cam prea scumpa si ca sereleul in cauza are un comision frumusel.

in state, acelasi laptop se cinde cu 400 de dolari. cum se face ca in romania este tercut bine de 500 dolari? din cite stiu asus le aduce si in romania deci nu poti zice ca magazinu se chinuie singur sa le importe de peste mari si tari.

un lucru e sigur, daca ai posibilitati, iati un laptop din state sau din vestul europei. in romania este inca un produs de lux.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*