un Hotz de 17 ani a "descuiat" iPhone

asa il cheama pe baiat – George Hotz. :P

il sustine ca a dat primul iPhone deblocat pentru un Nissan 350Z (care nu costa decit vo 28 mii dolari) si 3 iPhone-uri de 8 giga pe care le va dona odata descuiate.

si eu ziceam ca orele de practica in care faceam si desfaceam circuite si cablaje electronice nu-mi vor folosi niciodata :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*