Un concept pentru iOS 10

Nu știu ce ar putea aduce iOS 10 ca să mă surprindă, dar știu ce aș avea eu nevoie. Să le luăm pe rând:

1. iOS 10 ar fi interesant dacă ar merge pe iPhone 5s. Ios 9.3.1 merge OK și sunt curios dacă Apple va decide ca telefonul să mai primească un ultim update major.

2. Control Center trebuie să aibă butoane customizabile. Control Center există din iOS 7 și eu nu cred că am folosit butonul de Timer mai mult de două ori. Nici butonul de volum și cele de rewind și fast forward nu îmi sunt de folos acolo. Iar cel de AirPlay și AirDrop sunt aproape la fel de străine.

Da, folosesc zilnic butonul de activare a WiFi și mi-ar plăcea să am ceva și pentru 3G acolo. Accesez butonul de “Don Ot Disturb” în fiecare seară și dimineață, îmi trebuie butonul deplay/pause, cel de lanternă, calculatorul și camera.

3. Vreau să văd cum dispar aplicațiile default precum Reminders, Stocks, Health, Wallet, Notes, Maps, Watch, Compass, Tips sau Game Center.

4. Aș avea nevoie de o aplicație de Notes mai bună, care să ia locul Simplenote (doar pentru că Simplenote nu merge foarte bine pe Mac).

La iPad un multi-user ar fi de folos și aplicațiile alea side-by-side parcă au nevoie de o redesenare a conceptului.

Clipul de mai jos prezintă câteva idei interesante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*