Un client de Mail pentru Mac

pe zi ce trece ma tot gandesc sa incep sa incerc alternative la Mail. Totul a pornit de la o eroare (nu stiu daca e de la Gmail sau de la Mail) datorita careia am fost nevoit sa o iau de la capat si sa pierd citeva mailuri. Ele sunt inca undeva prin Gmail, dar imi era mult mai comod sa le am in Mail.

Ma tenteaza Postbox sau noul Thunderbird. Asta pentru ca am nevoie de un client de mail care sa se inteleaga foarte bine cu Gmail POP3. Tu ce folosesti?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Nu stiu daca este aceeasi eroare, insa eu mi-am pierdut conturile cu totul. parca le-ar fi sters careva din Mail. Am incercat Thunderbird, insa am renuntat tot in favoarea Mail, poate din obisnuinta … Oricum exista si alternativa Outlook nu?

 2. Nu “stiu” Postbox-ul in viscere, dar daca te bate gandul sa treci pe “pasarea tunetului” sa faci bine sa ai in permanentza un back-up de catalog – integral, eventual exportabil catre alte aplicatii de gen. Eu m-am “prajit” cu “tunetul” siam ramas cu “pasarea” … :-)

  La incercarile de recuperare a datelor, eh acolo a inceput “Iliada”. Sincer nu recomand. Nu dupa ce an tras…

  Sarbatori fericite!

  Spor maxim!

 3. Nu stiu ce sa iti zic!
  Eu am incercat noul Thunderbird 3. Mi se pare foarte stufos pentru gustul meu. Eu prefer ceva simplist. Sa deschid mailu’ il citesc, il trimit si gata!
  Optiunile stufoase nu prea am timp sa le exersez

  Deci Mail este o aplicatie foarte buna. Probabil ca ai facut ceva ce nu i-a placut si de aici erorile.

  Toate bune

 4. salut
  eu folosesc suportul offline de la gmail

  mai simplu de atat nu cred ca se poate
  ce dezavantaje i-ai gasit?

 5. @doctoru: am lucrat ani de zile pe outlook si am mailuri vechi impartite pe foldere. vorbim de peste 13 mii de mailuri din diferite conturi mai vechi sau mai noi. pe de alta parte, am nevoie sa mai si citesc mailuri de pe alte conturi in afara de cel principal de Gmail si mai ales sa le am offline. Dupa cum probabil stii, Google Gears nu va mai merge cu Firefox 3.6, asa ca pina avem HTML5 nu vad Gmail offline.

  astea sunt numai citeva dintre cauze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*