un catavencu mai fals

nush de ce da catavencu.ro nu mai are acelasi farmec cum avea ziaru odata…

imi aduc aminte cind il cumparam din gara constanta si pina la bucuresti citeam si rideam de unu singur, de se uitau vecinii de compartiment la mine ca la urs. ma distrau pina si numele semnatarilor articolelor.

catavencu.ro a inceput editia online cu filmuletze. nush cit de igienic e daca se transforma intr-un "kinda' funny iutub romanesc". deocamdata ei le cer cititorilor sa trimita filme cu cantari false pentru a castiga bilete la rolling stones. pai si daca eu trimit filmari cu prestatiile live a juma din trupele din romania iau biletele?

anyway, i-am bagat in feed reader sa vedem ce pot. o sa-mi lipseasca pina si varianta electronica obtinuta la mina a 3-a de la piticu (pe vremea cind era mic da' hacăr).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*