Uber lansează serviciul pilot pentru curse convenabile în intervalele orare cu cerere scăzută, în Constanța și Iași

Uber lansează serviciul UberX Saver în Constanța și Iași, o nouă categorie de călătorii disponibilă în intervalele de timp cu cerere scăzută, la prețuri mai mici decât prin opțiunea UberX. Gândit ca un proiect pilot, UberX Saver a fost creat pentru a pune în mișcare orașele în momentele când cererea este redusă. Nivelul de confort nu se schimbă iar recomandările autorităților referitoare la combaterea coronavirusului vor fi respectate în continuare cu ajutorul măsurilor de siguranță disponibile în aplicație.

Prin această opțiune, Uber încurajează utilizatorii să călătorească în perioadele cu cerere mai scăzută, pentru a facilita distanțarea socială și pentru a evita aglomerațiile. 

În același timp, serviciul își propune să sprijine șoferii crescând șansele ca aceștia să facă mai multe curse în timpul orelor mai puțin aglomerate. Astfel, șoferii pot continua să conducă în perioadele mai libere ale zilei. Aceștia vor putea decide dacă vor să realizeze curse prin UberX și pot opta pentru utilizarea sau renunțarea la serviciul UberX Saver oricând. 

UberX Saver oferă același standard de calitate și siguranță al curselor Uber. Prețurile pot fi cu 20% mai mici decât în cazul opțiunii UberX, dar timpul de așteptare poate fi ușor mai ridicat. Pentru a utiliza UberX Saver nu este necesară descărcarea unei noi aplicații. Utilizatorii pot intra în aplicația Uber în diferite momente ale zilei și pot verifica opțiunile disponibile. Orele la care acest serviciu este activ nu sunt fixe, întrucât depind de dinamica orașului. Ca și în cazul tuturor celorlalte opțiuni, prețurile pentru UberX Saver sunt mereu afișate în aplicație, înainte de a comanda o călătorie. 

„Vrem să oferim locuitorilor din Constanța și Iași curse convenabile și sigure atunci când sunt nevoiți să se deplaseze în intervale de timp cu cerere redusă, evitând astfel aglomerația. În același timp, ne dorim ca acest serviciu să fie o sursă constantă de venit pentru șoferi, chiar și în perioade cu cerere scăzută. Din aceste motive, folosim tehnologia pe care o avem la dispoziție pentru a lansa programul pilot UberX Saver în Constanța și Iași. Vom urmări cu atenție cum este primit acest serviciu de către șoferi și utilizatori pe parcursul următoarelor săptămâni” a spus Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*