tzepe pentru cititorii de comunicate de presa

un site care intimplator e cel mai citit blog din lume pe un anumit domeniu si-a luat o tzeapa de zile mari. baietzii anuntau pe 3 aprilie o jucarie noua scoasa de panasonic.

azi realizeaza gafa si dau vina pe o oarecare firma de trimis comunicate de presa care cica a luat de buna o stire de 1 aprilie si a redifuzat-o pe 2 aprilie.

acu intrebarea e: daca tot ai facut o gafa si recunosti ca esti prost si nu verifici stirea din 2 surse, de ce nu te lasi de meserie?…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*