twitter interzis in emiratele arabe

desi aplicatia este oarecum inofensiva, arabilor nu le-a placut. asa ca l-au blocat la nivel national pe motive …religioase.

“We apologize, the site you are attempting to visit has been blocked due to its content being inconsistent with the religious, cultural, political and moral values of the United Arab Emirates.”

in romania nu e inca blocat asa ca ma gasesti aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Pai de ce ar bloca siteu in Emiratele arabe?Se tem sa nu apara cumva vreo poza mai putin decenta sau ce?In romania as putea spune ca sunt incurajate siteurile indecente…LA cati disperati avem….

  2. Nu mă miră deloc decizia arabilor. E o chestiune de mentalitate. Ei cred în puterea cuvântului. Se pare că se şi tem de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*