Tutorial: Cum sa instalezi Android pe iPhone 2G

Video spune multe.

Guide to Installing Android on iPhone 2G from AndroidALot on Vimeo.

Pentru restul, urmeaza pasii de aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Am urmat pasii exact ca in tutorial , dar nu am reusit sa-l instalez. In momentul cand tastez ./oibc in terminal nu-mi apare ceea ce am pe ecranul telefonului (nu pot sa fac dump la memorie) nici sa pornesc instalul.

  2. De ce mi-as dori sa fac pasul asta??? is foarte nedumerit… Cand alegi un iPhone in primul rand o faci pentru ceea ce iti poate oferi softul. Capacitatiile hardware (camera, viteza, capacitate de stoacere, etc) sunt cu mult in urma fata de alte smartphone-uri, dar posibilitatiile softului sunt nelimitate mai ales cand faci un jailbreak. si cat de curand sa speram ca nu o sa mai avem nevoie nici de jailbreak.

  3. @Ovidiu: nu, nu merita instalat. deocamdata e intr-o faza mult prea preliminara si prea multe chestii pot sa nu mearga. tutorialul are 69 pasi, asa ca nu e usor de urmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*