Turoperatorul Prestige Tours dă startul sezonului turistic in Hurghada, Egipt de pe Aeroportul International Craiova

Turoperatorul Prestige Tours dă startul sezonului turistic de pe Aeroportul International Craiova

Prestige Tours, parte din consorțiul turc Caly Goup și turoperator cu 31 de ani de activitate neîntreruptă pe piata turistică românească, a lansat pentru sezonul estival 2021, 3 curse charter cu plecare de pe Aeroportul Internațional Craiova: Craiova – Antalya, Craiova – Bodrum și Craiova – Hurghada.

Surprizele acestui sezon sunt cele două curse charter spre Bodrum și Hurghada.

Decizia de a extinde operațiunile efectuate de pe Aeroportul Internațional Craiova a venit în urma unei analize riguroase privind cererea din piață, fiind deja al treilea an în care Prestige Tours alături de agențiile de turism partenere operează curse charter spre destinații de vacanță mult dorite.

Zborul charter către Hurghada este operat în parteneriat cu compania aeriana Tarom, începând cu 1 aprilie și va dura până pe 20 mai 2021, având o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de joi.

“Ne putem lăuda cu faptul că deja toate cursele din luna aprilie spre Hurghada se apropie de un grad de ocupare de 100%, interesul fiind foarte ridicat pentru această destinație!

Prețurile pentru pachetele turistice către Hurghada, încep de la 425€ /persoană, cu toate serviciile și taxele incluse, astfel: transport cu avion cursă charter, 7 nopți cazare și masă conform hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport și asistență turistică locală”, declară reprezentanții Prestige Tours.

Pachetele turistice cu avion cursă charter către Antalya, Bodrum și Hurghada sunt disponibile în toate agențiile de turism partenere din Craiova și din țară, Prestige Tours fiind un turoperator 100%, care își valorifică produsele exclusiv prin intermediul agențiilor de turism partenere.

Prestige Tours este unul dintre cei mai mari turoperatori din România.

Compania promovează un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate înaltă a produselor turistice oferite, pe inovație, siguranță și satisfacția clienților.

Cu 31 de ani de experiență în turism și o reputație impecabilă, Prestige Tours păstrează standarde înalte de calitate prin dăruire și creativitate, validate nu doar de piața românească, dar și de cea internațională.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*