Tu ce ai primit de Craciun?

Mosul meu s-a ratacit, asa ca imi primesc cadoul ceva mai tarziu. OK, fie … am primit deja cite ceva.

Tu ce ai sub brad?

ps: daca nu ai primit nimic inca, poti sa iei un cod cadou de pe boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

  1. La mine a venit, mi-a vazut familia si mi-a spus sa fiu si mai fericit.
    Asa a spus, asa o sa fac.

  2. Un elicopter cu motor termic..(jucarie cu telecomanda nu real)de cativa ani mi-l doream…deabia astept sa terorizez vecini :))) Doar combustibil i-mi mai trebuie !

  3. Un cablu de net.pana acum am folosit un modem de la orange cu cel mai cretin si nesimtit abonament posibil.desi am vrut un macbook.apropo astia kre ati primit ipad-uri >:).v-ati grabit degeaba pt ca o sa apara si 2 :)))))oricum sunt gelos…

  4. Adevarat:)!Dar puteau sa astepte pana la 2.Parerea mea.Eu asa as fi procedat.Tocmai daia nu mi-am luat iphone 4 fiind multumit de 3gs stiind ca o sa-mi iau iphone 5 sau 4s cum s-o numi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*