Trupa Evanescence concertează la Arenele Romane din București, pe 7 iunie 2022

Concert Evanescence în București.

Evanescence revin la Bucuresti pe 7 iunie 2022 la Arenele Romane. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au prețuri earlybird și s-au pus în vânzare pe www.iabilet.ro
Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.
Evanescence, una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock americane, se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei cântărețe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa și care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume.

Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa “Bring Me To Life”, la categoriile “Best New Artist” și “Best Hard Rock Performance”.
Albumul “Fallen” a rămas și în ziua de azi în topul preferințelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platină în întreaga lume. “Fallen” este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reușit să rămână în top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. “The Open Door” (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum “Lithium” sau “Sweet Sacrifice”, iar “Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat dupa lansare și a fost premiat cu Aur în Australia, Canada și Marea Britanie.
Muzica formației Evanescence poartă o paletă întreagă de influențe și a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal și gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valențe sofisticate și o atenție deosebită pentru detalii, Evanescence au reușit să ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:
– Premium (cu loc) – 329 lei in earlybird, 349 lei în presale și 370 la intrare
– Teren (fără loc, în fața scenei) – 249 lei în earlybird, 269 în presale și 300 la intrare
– Acces General (cu loc) – 159 lei în earlybird, 179 lei în presale și 200 lei la intrare
Perioada earlybird este limitata la primele 200 de bilete din fiecare categorie

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*