trilulilu killer

ca sa citez expresia deja celebra de iPhone killer care circula pe net, youTube se pregateste sa-si omoare concurenta de tot.

a inceput cu Apple TV si astazi a mai aruncat o bomba: iPhone va avea continut YouTube. baietii de la Google au inceput sa lucreze la calitatea clipurilor. ei au promis ca odata cu lansarea iPhone vor fi disponibile pste 10 mii de clipuri.

mai jos e prima reclama iPhone-You tube:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. google will buy apple? | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*