TP-Link semnează un acord cu ELKO Romania pentru distribuția gamei de produse și soluții business dedicate IMM-urilor

TP-Link

TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a semnat un acord de distribuție cu ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT.

În cadrul acestui parteneriat, care a intrat în vigoare de la 1 aprilie a.c., ELKO Romania va distribui produsele și soluțiile TP-Link din gama business dedicată segmentului IMM. Acordul va acoperi toate canalele de distribuție – retail, companii și ISP – și vizează întregul portofoliu TP-Link pentru IMM-uri, inclusiv switch-uri, antene și routere profesionale, soluțiile business Wi-Fi pentru interior Auranet și soluțiile Pharos Wireless Broadband pentru exterior sau dispozitivele Access Point de interior și exterior.

„Pe lângă tradiția îndelungată pe piața IT&C, ELKO Romania oferă avantajul unei expertize complete pe segmentul IMM, obținută în urma experienței în lucrul cu un număr impresionant de branduri si prin colaborarile cu partenerii IT&C. Prin intermediul acestui parteneriat, tot mai multe IMM-uri din România vor avea acces la soluții scalabile, ușor de configurat și administrat, cu un raport calitate-preț foarte bun, care le vor ajuta să țină pasul cu tendințele din industrie și din piață”, a declarat Hermes Song, director general al TP-Link România.

Filială a grupului ELKO, ELKO Romania este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de distribuție IT&C la nivel local. Compania este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice.

„Prin parteneriatul cu TP-Link ne dorim să extindem paleta de produse și opțiuni pe care le punem la dispoziția partenerilor noștri, pentru a oferi cele mai bune soluții de conectivitate. Mizăm pe produsele care oferă un raport bun preț-calitate, ceea ce am regăsit în portofoliul companiei TP-Link”, a declarat Gabriela Gheorghe, director general ELKO Romania.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*