top video virale 2008

Where the hell is Matt a luat premiu cu coronita. daca nu il stii, ai AICI varianta HD. urmeaza “Wester Spaghetti” si “Christian the Lion

stiu ca e greu de crezut, dar anul acesta nu avem nici o pisica. in schimb, pe locul 4 avem “Hamster on a Piano”. wtf?

pentru cei care vor un video mai inteligent, pe locul 10 avem o bucata din emisiunea MadTV. trist de realista (chiar si in romania).

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. video astea sunt flash?pt ca mam uitat acum la hamster d p iphone:),dupa ce am instalat un program de vazut asa ceva,inseamna ca merge!:))

  2. Iubesc primul video! Cred ca l-am vazut deja de cel putin 100 de ori si l-am aratat la toti cunoscutii. Cel mai tare hamster! :D

1 Trackback / Pingback

  1. ROMANIA INEDIT » Blog Archive » Ultima postare pe blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*