Top 5 agenți RE/MAX România au tranzacționat proprietăți în valoare de peste 40 milioane de euro

Sorana Kremer. FOTO Total PR

Potrivit datelor centralizate de RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, cei mai buni 5 agenți din cadrul rețelei au tranzacționat anul trecut proprietăți în valoare de peste 40 mil. Eur.

„Profesia de agent imobiliar este una complexă. Acesta trebuie să aibă o educație și o conduită specifică, fiind responsabil, de cele mai multe ori, de ghidarea corectă în cel mai mare proces de tranzacționare pe care un individ sau o familie îl face de-a lungul vieții. Agentul are nevoie de cunoștințe tehnice, financiare, noțiuni despre urbanism, arhitectură, vânzări, marketing, precum și foarte multă empatie. Din păcate, în România nu există entități care pot oferi o educație formală în domeniu, motiv pentru care RE/MAX încearcă să suplinească această nevoie și se ocupă intensiv de pregătirea agenților afiliați rețelei și nu numai. Rezultatele obținute de aceștia anul trecut reflectă, printre altele, educația și suportul pe care îl primesc constant din partea brandului ” a declarat Răzvan Cuc, Președintele RE/MAX România.

Cei mai buni cinci agenți RE/MAX România – 3 femei și 2 bărbați, între 32 și 66 de ani, din București, Cluj și Sibiu – au înregistrat, cumulat, comisioane în valoare de peste 1,164 mil. Eur, din totalul de 10,5 mil. Eur, realizat de cei cca. 800 de agenți ai rețelei locale. Valoarea totală a tranzacțiilor efectuate de aceștia se ridică la peste 40 mil. Eur, din cele 300 mil. Eur, suma tuturor intermedierilor realizate de agenții  RE/MAX în 2021.

Cele mai valoroase proprietăți tranzacționate anul precedent sunt: hotelul Opera Plaza, din Cluj-Napoca – o tranzacție de 8 mil. Eur, urmat de două terenuri – unul în Sibiu, de 4,8 mil. Eur. și unul în București, de 3,3 mil. Eur. -, precum și o casă în Cluj-Napoca, de cca 1,95 mil. Eur.

Agenții RE/MAX România, în topurile internaționale

În 2021, 90 dintre agenții rețelei locale au intrat în Executive Club, 43 în 100% Club, 3 în Platinum și 3 în Chairman’s, iar în premieră unul dintre aceștia a primit trofeul de Hall of Fame pentru întreaga activitate. Aceste distincții internaționale sunt oferite membrilor rețelei globale RE/MAX, în funcție de realizările fiecăruia.

Totodată, RE/MAX România are primul membru RE/MAX Collection – Sorana Kremer, singura licențiată să folosească acest subrand, ce îi dă posibilitatea de a  promova și tranzacționa proprietăți de lux.

„Cred că cel mai mare succes a fost recunoașterea din partea colegilor, cât și a clienților. Mesajele sau telefoanele de la clienți care doresc să lucreze exclusiv cu mine, doar ca urmare a unei recomandări, îmi demonstrează că fac ceea ce trebuie”, a declarat Sorana Kremer, Broker/Owner RE/MAX Anteea.

Pentru activitatea din anul precedent, premiul pentru Broker/Owner-ul anului a fost obținut de Sorana Kremer, iar cel pentru Agentul anului a fost câștigat de Laura Mândru, din cadrul echipei RE/MAX Top Estate Team.

„Am țintit sus, mi-am dorit să fiu în top și am depus eforturi mari în acest sens, în fiecare zi. Nu am slăbit ritmul, ci din contră, la sfarșitul anului am apăsat pedala de accelerație. Există un motto după care mă ghidez: <<Țintește luna, iar dacă ratezi, te afli totuși printre stele>>”, a declarat Laura Mândru, Team Leader RE/MAX Top Estate Team.

Peste 80% dintre agenții recrutați în 2021 nu aveau experiență în imobiliare

Deși cei mai mulți agenți care se alătură RE/MAX nu au experiență în real-estate, ca urmare a programelor de educație și instruire livrate de companie, cât și a procesului de integrare și dezvoltare din cadrul birourilor aferente, ajung să aibă rezultate foarte bune chiar din primele luni de la afiliere. În 2021, peste 80% dintre noii agenți ai rețelei imobiliare nu au activat anterior în domeniu.

Unul dintre programele dezvoltate de companie este Academia RE/MAX – un program educaţional complex, deschis pentru orice agent sau antreprenor interesat de învăţarea şi dezvoltarea continuă pe plan profesional, indiferent dacă este sau nu parte a RE/MAX România. Printre realizările implementate de Academia RE/MAX se numără peste 2500 de agenți și Broker/Owneri instruiți, peste 100 de evenimente educaționale și mii de ore de training livrate.

Despre RE/MAX

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenți imobiliari, având, în prezent, peste 60 de francize și peste 800 de membri. RE/MAX este recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*