Tip the toilet girl

toilet signMexicans are trying to get money out of everything. I was laughing when i saw this poster in a toilet in west-Mexican resort, but it’s not that funny to have somebody willing to get with you in the lavatory to hand you the toilet paper.

It’s even more awkward when she’s waiting for the tip. Who would take his wallet to the restroom, anyway???

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Bă, io-s prost ÅŸi nu mă ÅŸtiu, tot îmi vine mie când comentează cineva la tine, scote-mă de la subscription, că n-am ÅŸtiut când/dacă m-am trecut. Că io dau ÅŸi zice că nu-ÅŸ’-ce not found. Scoati-mă. MulÅ£am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*