ti-a fost dor de boio.ro?

au fost 18 ore foarte lungi, dar din momentul asta ai un blog preferat care se va misca mai repede si mai bine. Stiu ca a durat ceva pina s-au propagat DNS-urile. E cale lunga pina la server. Si ca sa puna capac la toate cele, provider-ul meu de net a avut reteaua cazuta pina acum.

Thanks to Butterfly Media Romania, acum, boio.ro e mai curat si mai uscat. Ca sa nu mai zic ca se simte ca acasa pe serverele lor.

dar urmeaza si alte chestii interesante.

chipintaci…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Hmm… sincer ma asteptam la cateva schimbari si la design ;)
    Sau poate ai fost la scoala Apple si vii doar cu imbunatatiri si atat… hehehe ;)

    Nu poti gasi o varianta cu posturile “boio pe twitter”?. Posturile se duc in jos si e destul de obositor pentru cei care te urmaresc deja si pe twitter…

    Bafta

  2. @Dan P.: +1

    sunt curios ce se întâmplă cu comentariul, am avut ceva probleme din IE, de pe iPhone mergea bine

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*