“There’s more in the making” – Eveniment Apple, anunțat pentru 30 octombrie 2018

"There's more in the making" - eveniment Apple pe 30 octombrie 2018
"There's more in the making" - eveniment Apple pe 30 octombrie 2018

Apple a anunțat în urmă cu doar câteva minute un nou eveniment: “There’s more in the making”. Invitația are un text care pare să fie scris un Apple Pencil.

Partea deosebită este legată de faptul că Apple nu face evenimentul la sediul lor din Cupertino, ci în Brooklyn Academy of Music la Howard Gilman Opera House. Iar pentru că această conferință se ține pe coasta de Est, ora de începere este 17:00 (ora României).

Tind să cred că acest eveniment o să fie despre iPad, deși sper să vedem și Mac-uri noi. Tu ce crezi că o să primim de data asta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*